L'Ajuntament de Riudellots de la Selva recomana no beure aigua de l'aixeta perquè fa mala olor

Prodaisa habilita dos punts de subministrament a través de camions cisterna

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva va emetre ahir un ban -i el va difondre també a través de xarxes socials- per alertar als veïns que no beguin aigua de l'aixeta perquè cal analitzar-la. En els darrers dies s'havia detectat una "olor impròpia" procedent de la xarxa de subministrament d'aigua potable del poble. 

Davant d'aquesta situació, el consistori ha encarregat a l'empresa responsable del servei que en prengui mostres i l'analitzi per determinar què pot provocar aquesta mala olor. Al ban, no només es recomana no beure de l'aixeta sinó també no fer servir l'aigua per a cuinar ni per a la higiene personal. 

Per aquelles famílies que tinguin necessitat d'aigua, Prodaisa ha habilitat dos punts de subministrament que estaran operatius de les sis a les vuit del vespre. El subministrament es farà a través de camions cisterna situats a la plaça de l'ajuntament i al pavelló. 

Restriccions a l'espera de més informació divendres

En el ban es comunicava que la mesura estaria vigent com a mínim dimecres i dijous si no s'informava del contrari. Aquest matí, responsables de l'ajuntament i de l'empresa Prodaisa s'han reunit per analitzar la situació. 

Segons informa l'ajuntament, tot i que la olor ha desaparegut després de les actuacions realitzades han decidit mantenir la mesura a l'espera del resultat de les analítiques. L'ajuntament actualitzarà la informació divendres al matí.