Els comerciants de Platja d'Aro donen la benvinguda a la tardor amb una nova campanya

Destaca el municipi com "el centre comercial a cel obert més gran de la Costa Brava"

Promoguda conjuntament per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i l’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, ha començat la nova campanya de promoció Platja d’Aro també és tardor, que posa en valor el seu teixit de botigues i serveis que han generat el centre comercial a cel obert més gran de la Costa Brava. Alhora però també destacada en els seus diversos formats –a mitjans de comunicació, llocs web i xarxes socials- altres atractius: gastronomia, esport, oci i natura per a totes les edats. La proposta d’activitats durant el mes de novembre té diversos punts destacats cada cap de setmana.

El passat 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre es va celebrar el 15è Dance Festival al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, una competició nacional i internacionals de balls esportius –en modalitats estàndards i llatins- amb la participació de 500 parelles d’una vintena de països, que s’emet per televisió a 23 països al llarg de tot l’any. El proper diumenge 9 de novembre (12 h) se celebra el 8è Aplec del Patrocini a l’Església de Santa Maria de Fanals de Platja d’Aro, temple principal de la vila durant 400 anys, fins que es va inaugurar l’actual seu parroquial el 1959.

La darrera restauració i reobertura data de 1994, i fa un any es va estrenar el condicionament dels seus espais exteriors arran de la nova continuïtat geogràfica amb el Mas Nou, fruit de les obres de desdoblament de la C-31. El dissabte 15 de novembre es commemora el Dia Universal de la Infància amb una festa gratuïta, lúdica, educativa i solidària per a nenes i nens de 3 a 12 anys i les seves famílies, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (16.30-19.30 h) amb tallers, activitats, xocolatada, espectacle infantil i estand solidari de recollida de roba i aliments. El mateix dia s’inaugura al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro (19 h) l’exposició de ceràmica de Quimeta Serra, amb una obra molt personal expressada a través dels seus rajols, de colors suaus i figures plenes de tendresa, i que es pot visitar fins al 8 de desembre. L’endemà, diumenge 16 de novembre, és el torn de la 27a Marxa dels 20 km (9 h) pels indrets amb més atractiu turístic, natural o patrimonial del municipi, per un itinerari senyalitzat i amb punts d'avituallament.

En el quart cap de setmana s’inicien, d’una banda, les actuacions del primer cicle de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro amb els contes per a adults Pájaro de ceniza amb el japonès Yoshi Hioki (divendres 21 de novembre); i de l’altra, les activitats de la Setmana Contra la Violència Envers les Dones amb un concert de gospel (dissabte 22 de novembre). A finals de mes comencen les primeres activitats nadalenques, tant a la Biblioteca Mercè Rodoreda amb un taller i un concurs de felicitacions de Nadal per a infants; així com als carrers amb el 2n Concurs d’Aparadors de Nadal (fins al 7 de gener) i l’Encesa de Llums de Nadal (dissabte 29 de novembre) que inclou una activitat solidària a favor de l’Hospital Sant Joan de Déu, el concert del grup infantil SP3 (amb les cançons i coreografies del Club Súper 3) i l’actuació de la coral Yes The Music!.