La JNC s'ofereix per repartir les cartes del 9N que correus s'ha negat a entregar

Girona i Platja d'Aro són els dos municipis que han patit les conseqüències de la negativa

El consell territorial de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de les Comarques Gironines es van reunir ahir al vespre i van acordar posar a disposició de l’ajuntament de Girona i dels grups municipals de Convergència i Unió (CIU) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Platja d’Aro els militants de tota la demarcació per col·laborar en aquells aspectes necessaris per assegurar que la informació relacionada amb el 9N arribi a la ciutadania. Aquesta decisió ha arribat després de la negativa de Correus de distribuir les cartes del 9N als habitants dels dos municipis.

El coordinador territorial de la JNC de les Comarques Gironines, Quim Bohils, assegura que “davant la negativa de Correus, el ferm compromís de la JNC ens porta a posar a disposició la militància de manera voluntària per garantir l’accés a la informació dels ciutadans de Girona i Platja d’Aro. En ple segle XXI no s’entenen actituds contràries a la llibertat d’expressió, opinió i participació com les que ens toca viure”.

És per aquest motiu que la JNCCG farà arribar aquest oferiment a Carles Puigdemont, alcalde de Girona, i als representants dels grups municipals de CiU i ERC de l'ajuntament de Platja d’Aro.