Llanos de Lluna haurà de pagar 500 euros a l'Ajuntament de Vilablareix per ordre judicial

La delegada del Govern va portar una moció del consistori als tribunals

La justícia no ha admès el recurs interposat per la delegada del Govern espanyol a Catalunya contra la decisió del jutjat de no admetre a tràmit la seva demanda contra l’Ajuntament de Vilablareix per la moció aprovada a favor de la sobirania fiscal. A més, l’ha condemnat a pagar les costes del procés judicial que pugen a 500 euros.

Llanos de Luna va portar a l’Ajuntament de Vilablareix als jutjats per ha- ver aprovat per unanimitat una moció en defensa de la sobirania fiscal el 13 de maig de 2014. L’alcalde de Vilablareix, David Mascort, ha manifestat que “la justícia ha donat la raó a Vilablareix, com no podia ser d’una altra manera, i ha posat les coses al seu lloc”.

“Aquest fet no fa res més que refrendar-nos en la idea que utilitzar els diners dels contribuents i llençar-los d’aquesta manera hauria de fer pensar algú i passa comptes a la delegada del govern i sumar quant està costant”, ha declarat l’alcalde, David Mascort.

“La delegació del Govern espanyol està instrumentalitzant les eines de l’Estat contra aquells que pensem diferent. I és una mostra més de com actua el govern del PP contra tots aquells que reclamem poder decidir el futur polític del nostre país”, ha afegit Mascort.

Aquesta va ser ja la segona vegada que l’Estat decideix portar a l’Ajunament de Vilablareix als jutjats després que el passat mes de febrer ho fes per donar suport, aleshores, a la plataforma Diem Prou. Respecte aquesta primera denúncia, també està a l’espera de la resolució del recurs interposat per Llanos de Luna contra la inadmissió feta pel jutjat contenciós administratiu número 2 de Girona.