Detinguts dos lladres de càpsules de cafè en un àrea de servei de l'AP-7

Els agents els imputen un altre robatori similar que es va produir a Riudellots de la Selva

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 26 i 23 anys, veïns de Sant Adrià de Besós i Premià de Mar per un delicte de furt, tres faltes de danys i tres temptatives de furts. Els fets van succeir el passat 26 d'octubre a l'estació de servei de l'AP-7 a Maçanet de la Selva quan una patrulla de paisà va veure com els detinguts i dues persones més extreien palets de càpsules de cafè del remolc d'un camió i ho carregaven dins d'una furgoneta. Els agents van aconseguir enxampar dos dels homes mentre que els altres van aconseguir fugir a gran velocitat per l'autopista.

Els lladres també havien tallat la lona de tres camions més tot i que no els havia donat temps a empotar-se res. Els fets van succeir el passat 26 d'octubre. Una patrulla de mossos que feia tasques preventives de robatoris a interior de vehicles a les àrees de servei de l'AP-7 va aturar una furgoneta que circulava per l'autopista. Els policies van decidit interceptar-la perquè es tractava d'un vehicle que s'havia utilitzat altres vegades per cometre robatoris del tipus 'teloner'. A l'interior de la furgoneta hi havia tres persones i, després de comprovar que anava lliure de càrrega, van deixar que continués la seva marxa.

Al cap d'una estona, una patrulla de paisà dels mossos va tornar a veure la mateixa furgoneta a l'àrea de servei de Maçanet. Aquest cop, però, anava acompanyada d'un turisme ocupat per dues persones. Els agents van aturar-se i van comprovar com els lladres estaven extraient el material del remolc d'un camió estacionat - palets de càpsules de cafè- i ho carregaven a l'interior de de la furgoneta. Per això, els mossos es van identificar com a policies i van interceptar dos dels ocupats de la furgoneta. Els altres van aconseguir pujar al turisme i fugir a gran velocitat per l'autopista.

Els agents van revisar tot l'aparcament de l'àrea de servei i van descobrir que els lladres havien tallat la lona de tres camions més tot i que no havien aconseguit sostreure'n res. Per això, els agents també van imputar els detinguts per tres faltes de danys i tres temptatives de furt.

Un cop van traslladar els lladres a les dependències policials, els investigadors van trobar indicis que relacionaven els dos detinguts amb un altre furt a l'interior d'un camió que s'havia comés el 19 d'octubre a l'àrea de servei de l'AP-7 a Riudellots de la Selva. En aquest cas, els delinqüents van emportar-se dos palets de roba. Els dos detinguts, amb antecedents policials, van passar el 27 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.