CiU reprovarà el PP de Figueres per judicialitzar les actuacions municipals

S'aprovarà en el ple municipal de dimarts

L'Equip de Govern de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament de Figueres reprovarà en el ple de dimarts "l'actitud del Partit Popular (PP)" de la ciutat "per judicialitzar les actuacions municipals" de forma reiterada.

Els convergents han inclòs aquest punt en l'ordre del dia després de donar-se per assabentats d'un escrit de la Fiscalia provincial de Girona on apunta que no veu actuacions delictives en una de les denúncies que ha presentat el PP de Figueres a hores d'ara contra el govern municipal.

Aquesta feia referència a una denúncia de la portaveu del PP, Maria Àngels Olmedo la qual considerava que el regidor no adscrit, Esteva Gratacós (AMC) no hauria de cobrar un sou com la resta de regidors al no formar part de cap grup.

Les altres denúncies presentades pels populars són les referents al Carrer Sant Pau, la canonada d'aigua de Fisersa i el conveni de l'Escola d'Hostaleria que va portar a Antifrau.

En un altre ordre de les coses al llarg del ple de dimarts també s'aprovarà el dictamen relatiu a sol.licitar al Consell Plenari del Consorci del Museu de l’Empordà que iniciï la tramitació de la dissolució de l’ens per mutu acord de les parts. Aquesta resolució arriba després que la seva directora, Anna Capella, fos rellevada del càrrec després de 17 anys al capdavant del museu.