Els esquiadors de les estacions de FGC podran comprar els forfets per Internet

Ticó destaca que el nombre de visitants a les instal·lacions del grup es va incrementar un 12% durant la temporada 2013-2014

Els usuaris de les sis estacions de FGC podran comprar per Internet els seus forfets durant aquesta temporada d'hivern, tal i com fins ara es pot fer presencialment a les estacions o a la botiga de turisme de FGC. El president de FGC, Enric Ticó, ha presentat aquest dijous al vespre la nova temporada i ha destacat que "s'ha acabat arribar a l'estació i fer cues.

Així, la gent que vingui a la muntanya podrà gaudir de més temps esquiant". Una altra novetat d'enguany és la creació d'un codi QR sanitari, que permetrà l'accés a les dades mèdiques del pacient de manera més ràpida en cas d'accident, i una aplicació per a telèfon mòbil que donarà informació de les estacions.

Ticó també ha destacat que el nombre de visitants a les estacions del grup es va incrementar un 12% durant la temporada 2013-2014. "Això ha permès millorar el finançament de les estacions i mantenir o superar el nivell d'inversió", ha apuntat el president de FGC. Ticó ha reiterat la importància dels esports d'hivern per a les comarques dels Pirineus, ja que per cada euro gastat en un forfet, es genera una despesa directe de sis euros i induïda de gairebé sis euros més al territori.

Les estacions del grup FGC també disposaran d'una aplicació per a telèfon intel·ligent que facilitarà les gestions i l'accés a informació sobre les pistes d'esquí. L'app permetrà la compra i la recàrrega a través d'Internet del forfet, consultar la previsió del temps, veure com arribar a les estacions i conèixer les característiques de la neu. També permet interactuar amb els amics, localitzar-los i compartir fotos. Totes aquestes novetats tecnològiques s'emmarquen en la campanya 'Clic a la neu'.

Es mantenen els forfets ATOTANEU

Per quart any consecutiu, el grup FGC posa a disposició dels seus clients els forfets conjunts ATOTANEU 6.0 i ATOTANEU 5.0, un producte que permet esquiar a les sis estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Amb aquests forfets es triplica la quantitat de quilòmetres esquiables sense haver de pagar més i potencia la mobilitat dels esquiadors per tota el país.

Amb el forfet ATOTANEU 6.0 es pot esquiar a un preu únic a les estacions de la Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé, Tavascan. Amb el forfet ATOTANEU 5.0 és possible esquiar a Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan, i amb un 50% de descompte en el forfet de dia de La Molina. El forfet ATOTANEU Freestyle és un passi de temporada que dóna accés als snowparks de Port Ainé i La Molina (tant el de Trampolí com el d'Alabaus).