El PSC de les comarques gironines enalteix la figura de Joaquim Nadal

El partit diu que va encapçalar una gestió "immillorable"

El PSC de les comarques gironines ha sortit en defensa de l'exconseller de Política Territorial i Obres Públiques Joaquim Nadal, imputat per un presumpte cas d'estafa arran de les querella presentada per un empresari després d'una permuta de terrenys a canvi de renunciar a la construcció d'un polígon industrial al paratge de Solius, a Sant Cristina d'Aro.

En un comunicat, la formació socialista ha assegurat que la gestió de l'exconseller durant els set anys en el càrrec va ser "immillorable" i s'ha mostrat convençuda que va actuar "amb pena honestedat en defensa del bé comú".

En aquest sentit, el PSC confia quela justícia actuarà "amb rapidesa" i que Nadal podrà donar les explicacions pertinents. El PSC de les comarques gironines també desvincula aquest cas -derivat d'un "desacord urbanístic que ha derivat amb un contenciós"- amb els presumptes cassos de corrupció destapats durant les últimes setmanes.

L'exconseller Nadal i l'exgerent de l'Incasol Emili Mas declararan el pròxim 21 de novembre al jutjat número 25 de Barcelona.