Tancada la barraca del SEPC per vendre alcohol a menors

També s'han aixecat actes a altres establiments propers pel mateix motiu

La barraca del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha estat precintada per ordre de l'Ajuntament de Girona després de detectar que es venia alcohol a menors d'edat.

Aquest és el primer tancament que es registra a les barraques que habitualment es troben a La Copa en motiu de les Fires de Sant Narcís. Amb tot, el consistori també ha aixecat actes a establiments propers a la zona de concerts pel mateix motiu i se'ls ha obert un expedient que seguirà els tràmits habituals en aquests casos segons ha informat a aquest diari.

La barraca tancada del SEPC és la primera que es porta a terme enguany. Durant les fires del 2012 fou un dels anys que més incompliments es van detectar amb la clausura de fins a tres barraques: Uni Girona, l'associació de veïns Torre de Taialà i el Club Bàsquet Sant Josep. En els dos últims casos es va acordar amb l'ajuntament que podrien seguir obertes a canvi de no vendre alcohol.

El mateix va succeir el 2011 amb el tancament de les barraques del GEiEG, Atletisme de Girona i UGT. Les dues primeres també van arribar a un acord amb el consistori després de demanar disculpes públicament i acordar no vendre més alcohol. El sindicat va recórrer la decisió i les dues parts no van arribar a cap acord, tancant-se finalment la barraca.