Nadal es defensa a Twitter de les acusacions d'estafa

L'exconseller assegura que tot el que va fer va ser "treballant només per l'interès col·lectiu"

L'exconseller de Política Territorial Joaquim Nadal ha reaccionat a través de Twitter a la seva imputació per un presumpte delicte d'estafa arran d'unes actuacions a uns terrenys de Santa Cristina d'Aro.

En cinc piulades, Nadal defensa la seva feina i assegura que "els interessos particulars i els de l'administració són divergents". "No hi ha estafa perquè no hi ha engany", afirma l'exconseller per defensar que "sempre en totes les actuacions i des de totes les administracions hem treballat només per l'interès col·lectiu" i que, en tot cas, és "la crisi" qui va perjudicar a l'empresari afectat que s'ha querellat contra ell.

En les altres piulades de l'exconseller socialista van dirigides a reforçar la idea de protecció de la zona. "En nom de la Generalitat vam intervenir per protegir la integritat ambiental de la Vall de Solius i traslladar un sòl industrial", ha publicat, tot afegint que "vam intervenir en resposta a les demandes reiterades de la plataforma Salvem Solius i dels monjos cistercencs. Res a veure amb JM Lara".

Nadal desvincula així aquesta operació del fet que la família Lara hagués adquirit una finca a la zona on s'havia de fer el polígon, tal com apunta el fiscal en un escrit segons expliquen diversos mitjans.