Busquen el tripulant d'una barca que ha naufragat a tocar d'una cala de Palamós

S'ha pogut rescatar ferit menys greu l'altre ocupant de l'embarcació

Els equips de rescat busquen l'ocupant d'una barca que aquest diumenge a la nit va xocar contra unes roques a tocar d'una cala de Palamós (Baix Empordà). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís del sinistre es va rebre a les 21.21 hores a la zona de Cala Estreta. Un pescador va observar com una barca xocava contra unes roques a uns 20 metres de la costa i bolcava.

En l'embarcació hi anaven dues persones. Un home de 65 anys que va ser rescatat amb símptomes d'hipotèrmia i va ser evacuat amb estat menys greu a l'Hospital de Palamós. L'altre tripulant, un home de 71 anys i veí de Vall-llobrega, no es va poder localitzar i es va iniciar una primera recerca sense èxit a la zona.

A primera hora d'aquest matí s'ha reprès la recerca del mariner desaparegut amb la participació de 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat amb membres de l'equip de submarinistes, dos barques i l'helicòpter de Salvament Marítim i efectius dels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil, Policia Local i SEM.