Detenen l'amo d'una botiga de telefonia mòbil per vendre un terminal robat

L'aparell va ser sostret en un habitatge de Begur el passat 6 de miag

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 8 d'octubre l'amo d'una botiga de telefonia mòbil a Sant Feliu de Guíxols per vendre un terminal que havia estat sostret fa uns mesos d'un domicili de Begur. En el robatori en aquest habitatge, que es va produir el 6 de maig, els lladres es van endur, entre d'altres, dos telèfons, dues tauletes i dos llibres electrònics.

El detingut, de 39 anys, nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, va vendre l'aparell per Internet el 20 de maig per més de 300 euros. El nou titular va presentar una factura d'una botiga amb seu a Sant Feliu de Guíxols i desconeixia en tot moment que es tractava d'un telèfon robat, ja que el va comprar en un establiment.

Després de diverses gestions amb diferents companyies de telefonia mòbil, es va esbrinar que un dels telèfons sostrets estava operatiu amb un altre número de telèfon.

El detingut, que està acusat d'un delicte de receptació, va passar el dia 9 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.