Enxampats per robar i intentar revendre dos caiacs d'una casa de Sant Joan de Palamós

Són dos homes de 24 i 26 anys, veïns de Vall-llobrega i Palamós

Els mossos van tenir coneixement que entre el 12 i el 17 d'octubre es va produir un robatori amb força a l'interior d'una casa de la població de Sant Joan de Palamós. Uns desconeguts van saltar la tanca perimetral de la casa, d'uns dos metres d'alçada, per tal d'accedir al jardí del domicili. Un cop allà, van sostreure dos caiacs.

Dies després, el denunciant va informar que havia vist anunciats els objectes sostrets en una pàgina web d'una botiga de segona mà de la població de Vall-llobrega (Baix Empordà). Els mossos van contactar amb l'empresa de compravenda i aquesta els va informar que en aquell precís moment la persona que els hi havia venut els caiacs estava a la botiga intentant vendre un altre objecte. Immediatament, una patrulla es va adreçar a la botiga i va localitzar al venedor, el qual va reconèixer que havia sostrets els caiacs juntament amb un altre home.


Els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Al dia següent, una dotació policial va localitzar i detenir a Vall-llobrega al segon implicat.

Els detinguts van quedar en llibertat i seran citats properament pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.