Veray (PP) diu que els independentistes gironins estan 'obsessionats'

La popular considera que les Fires de Sant Narcís estan polititzades

La portaveu del Partit Popular (PP) a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha demanat que es mantinguin les fires i festes de Sant Narcís al marge del procés independentista i de manifestacions en aquest sentit “per tal que tots els gironins i gironines les puguin gaudir”.

La portaveu popular respon així a la crida de l’ANC i Òmnium a tenyir de groc les fires, començant per la plaça del Vi demà durant el pregó. “Per uns dies podrien aparcar la seva obsessió i deixar que demà a la plaça del Vi els protagonistes siguin els qui ho han de ser; els pregoners”.

Per Veray “és un error voler polititzar les fires” i per això demana “neutralitat”. “Han tingut moltes oportunitats per manifestar-se i les seguiran tenint, que respectin sisplau unes fires per tothom”, ha dit Veray. “No és just que no respectin ja ni tan sols els dies de fires i les vulguin aprofitar també per imposar-nos a tots els ciutadans el seu pensament únic", ha explicat la portaveu popular, i ha apuntat que “els gironins, independentment del seu color polític, viuen amb il·lusió els dies de fires i és irrespectuós amb molts d’ells i totalment inoportú i innecessari voler traslladar la tensió del procés separatista a aquesta festivitat”.

Veray, que ja en anys anteriors va criticar l’exhibició d’estelades des del balcó de l’Ajuntament per part dels regidors de la CUP durant el pregó, considera que “ningú hauria d’aprofitar aquests actes populars de celebració de tota la ciutadania per fer una campanya partidista”. “Insisteixo, no pensen en tots aquells gironins que no estan d’acord amb el 9-N o no volen la independència i que tenen el mateix dret que els que sí la volen a gaudir i viure les festes de la seva ciutat amb tranquil·litat i sense sentir-se incòmodes", ha conclòs Veray.