El trial no desapareix a Girona

El 27è Trial Indoor Ciutat de Girona es farà l’1 de novembre, en el marc de les Fires de Sant Narcís

L'Ajuntament de Girona i diversos organitzadors van presentar ahir la 27a edició del Trial Indoor Ciutat de Girona, que es farà el proper 1 de novembre al Pavelló Municipal d’Esports Girona-Fontajau a partir de les set del vespre, en el marc de les Fires de Sant Narcís. Malgrat els rumors publicats que la competició perillava i podria no realitzar-se, els dubtes s'han esvaït completament.
 
Els millors pilots de trial indoor del panorama internacional es reuniran un any més a Fontajau per entusiasmar el públic gironí, que podrà gaudir de l’espectacle que oferiran Toni Bou, Adam Raga, Albert Cabestany, Jeroni Fajardo, Pol Tarrés i Jaume Busto.
 
“Aquest any la Federació ha suspès el Campionat d’Espanya, que estava compost per quatre proves, i finalment només s’han portat a termes les proves de Saragossa i la de Girona, que es farà el dia 1. Malgrat que no puntuï pel Campionat, nosaltres hem fet una aposta per l’espectacle i per l’esport, gràcies també a les institucions, els col·laboradors, els espònsors i l’empresa organitzadora. Es tracta d’un acte que té tanta tradició a la ciutat que no volíem que es perdés”, ha manifestat Isabel Muradàs.
 
Des de l’organització es repartiran invitacions infantils (de 4 a 10 anys) fins a exhaurir-ne les existències. Es podran recollir els dies 30 i 31 d’octubre a les oficines del Servei Municipal d’Esports del Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Cada persona en podrà recollir un màxim de dues. La resta d’entrades per assistir a la prova estaran a la venda a través de Ticketmaster.es, Atrapalo.com i LetsBonus.es.