Detingut un menor que va ferir tres persones després d'intentar robar en un 'super' de Girona

El noi va tirar a terra la caixera, que està embarassada, i va ventar cosses i cops de puny a dos treballadors més

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 d'octubre un noi menor d'edat acusat de robar amb violència i intimidació a un supermercat de la capital gironina. El noi va entrar a l'establiment, situat al carrer Lluís Pericot, acompanyat d'un altre jove i, en sortir, la caixera els va cridar l'atenció perquè va veure que s'havien amagat objectes sota el jersei.

En ser enxampats, els nois van sortir corrent i un d'ells va empentar la treballadora -que està embarassada- i la va tirar a terra. Després, la responsable del supermercat i el fruiter van córrer darrera d'ell per aturar-lo. El lladre els va respondre amb cosses i cops de puny però finalment el van retenir fins que va arribar la policia.

Els fets van passar en el supermercat Bon Preu situat al carrer Lluís Pericot de Girona. Dos nois van entrar a l'establiment i es van amagar diversos objectes sota el jersei. Quan tenien la intenció de marxar, la caixera els va aturar ja que havia vist com pretenien robar. 

Va ser llavors quan els joves van arrencar a córrer. Un d'ells, però, es va encarar a la caixera -que està embarassada- i la va llençar a terra. Llavors la responsable del supermercat i el fruiter van perseguir el jove fins aturar-lo. El lladre va intentar escapar i ventar diversos cops de puny i cosses als dos treballadors. Finalment, però, el van aconseguir retenir fins que va arribar la policia. 

Quan els mossos van arribar, van veure el lladre a terra retingut per dues persones, que presentaven diverses ferides a la zona de la cara i les mans. Tots tres van haver de rebre assistència mèdica. 

La investigació continua oberta per tal d'identificar i detenir l'altre autor dels fets. El detingut, menor d'edat, va ser lliurat als seus tutors legals i properament serà citat per la Fiscalia de Menors de Girona.