Localitzen de matinada un avi de 90 anys que havia desaparegut a les Deveses de Salt

L'home va anar a buscar canyes per fer cistells però va caure i no es podia moure

Els serveis d'emergències han localitzat a la una de la matinada un avi de 90 anys que havia desaparegut quan a les tres de la tarda havia anat a buscar canyes a la zona de les Deveses de Salt (Gironès).

L'home sol fer cistells i va marxar de casa a buscar matèria prima havent dinat. Com que no tornava, el seu nét va avisar la policia perquè l'avi és diabètic i tenia por que li hagués passat alguna cosa. Policia Local, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i Bombers van organitzar diverses batudes a peu i en vehicles per les hortes de Salt, la zona de l'embarcador i les Deveses fins a Bescanó.

Finalment, la Policia Local el va localitzar conscient ja de matinada. Van passar unes deu hores des que l'avi va marxar de casa seva i fins que els serveis d'emergències el van trobar. L'home va caure perquè li va fallar la cama i no es va poder moure ni aixecar per si mateix, fins que van arribar els agents. El van traslladar a l'hospital Santa Caterina perquè, tot i que estava en bon estat de salut, se li havia disparat el sucre.