160 joves es van presentar com a nova imatge comercial de l'Espai Gironès

Laura Paradell i Alejandro Peregrina foren els escollits

El centre comercial Espai Gironès de Salt va donar per acabada el passat dissabte la seva campanya de presentació de les noves tendències de la tardor amb un gran èxit de participació de models i públic.

Enguany aquesta activitat va presentar moltes novetats i va involucrar a 160 joves talents de la moda procedents de tots els racons de la província en una revolucionària performance en la que els models interactuaven amb els visitants de les 50 botigues en les que estaven repartits, tot lluint la roba i els complements de les col·leccions de les diferents marques per a aquesta temporada.

El públic va tenir un paper molt important en l’Espai Model Fashion Show, ja que va triar les dues New Faces 2014 a través dels més de 2.500 vots dipositats al punt d’informació del centre comercial. Els models que més van agradar als clients de l’Espai van ser Laura Paradell, de Girona, i Alejandro Peregrina, de Salt. Ambdós van emportar-se un lot de productes de les botigues participants, així com l’oportunitat de fer-se un book fotogràfic professional i ser la imatge de properes campanyes de l’Espai Gironès.

Abans de conèixer als guanyadors, hi va haver-hi una sessió matinal dedicada als infants. La passarel·la dels més menuts va ser la protagonista, amb petits models que van mostrar als assistents els més variats estils. Tot seguit les famílies van poder gaudir del divertit espectacle de màgia de la Joana Andreu. Els actes, conduits per Carles Pérez i acompanyats de la música de Dídac Tomàs, de Ràdio Flaixbac, van tenir com a cloenda el sorteig de tres premis (de 250, 150 i 100 euros).