Centenars de persones s'apleguen a la Fira de Tardor i del Bolet d'Arbúcies

La XXIIa Trobada de Boletaires ha servit més de 800 degustacions

La proposta turística de la Fira de Tardor i del Bolet ha omplert aquest cap de setmana de visitants la vila d'Arbúcies.  L'acte que ha aplegat més visitants és XXIIa Trobada de Boletaires de la Unió Boletaire Arbucienca d'aquest diumenge al migdia, on s'han servit més de 800 degustacions.

La fira d’artesans, l’exposició de fauna del Montseny, la ruta de tapes als bars i restaurants d’Arbúcies han estat un altre dels atractius de la fira. Els assistents també han pogut gaudir d’una proposta cultural de qualitat amb les visites al Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, el Jardí Dendrològic del Roquer i la Farga del Roquer. A banda, autòctons i visitants han pogut participar en les diferents activitats que s’han organitzat entorn la Fira de Tardor i del Bolet com han estat el taller de fotografia de bolets, la xerrada "Coneixeu els bolets?", la pesca de carpes a la Bassa de la Farga i la castanyada popular del diumenge a la tarda.

La Gran Trobada de Boletaires, que cada any concentra centenars d’assistents, i que organitza la Unió Boletaire Arbucienca, enguany ha guardonat, juntament amb l’Ajuntament d’Arbúcies, al director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, amb el Bolet d’Or. Una distinció que s’atorga a les persones vinculades al territori i que participen en la difusió i coneixement del bolet i de tot el seu entorn, en el cas de Ramos per la seva aportació en la promoció del turisme de proximitat.