26.000 persones han visitat la mostra 'L'ideal en el paisatge' a l'espai Thyssen

Més de 2.000 escolars han visitat l'exposició des del 15 de setembre

26.000 persones han visitat la mostra 'L'ideal en el paisatge. De Meifrèn a Matisse i Gontxarova. Col·lecció Carmen Thyssen' que s'ha pogut veure aquest estiu a l'espai Thyssen de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Els responsables de la sala indiquen que les visites guiades familiars, que s'han ofert per primer cop aquest any, han estat un dels èxits de la temporada, amb una ocupació del 90%.

Un 64% del públic visitava l'espai per primer cop. Un 56% dels enquestats ha vist l'exposició en família. També destaca l'afluència de públic al nou espai El taller de l'artista, que completava l'exposició com una activitat lúdica i pedagògica. També s'indica que les reserves per a les visites guiades generals s'han incrementat en un 50%. Quant a l'oferta didàctica, més de 2.000 escolars han visitat l'exposició des del 15 de setembre.

Durant els tres mesos d'estiu, el turisme interior ha encapçalat l'assistència a l'exposició. Segons l'Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, al voltant d'un 40% dels visitants són de Catalunya, mentre un 9% provenen d'altres punts de la península.

Els francesos, amb un 29%, encapçalen les xifres del turisme estranger, seguits pels britànics, els alemanys i els holandesos.

La cinquantena de quadres que integren l'exposició -que per primer cop també mostra escultura i que serà oberta fins al diumenge 19 d'octubre- procedeixen del museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i del museu Carmen Thyssen de Màlaga.