L'espai Model Fahion Show omple de moda l'Espai Gironès

el centre comercial Espai Gironès de Salt, ha donat inici al seu nou esdeveniment de moda, l’Espai Model Fashion Show, que durarà fins al 18 d’octubre.

Els actes d’aquesta setmana dedicada a les tendències de la temporada de tardor van començar amb tres dies de càstings en una passarel·la instal·lada a la planta baixa del centre amb l’objectiu de trobar els models que participaran en la performance que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d’octubre de manera simultània a 50 botigues del centre comercial.

El públic podrà interactuar amb els models i triar quins d’ells mereixen el títol de New Faces 2014, dipositant el seu vot a l’urna que hi haurà dijous i divendres al punt d’informació. Els càstings han estat un èxit de participació i han representat un gran canvi respecte a anys anteriors, descobrint la cara més desenfadada i divertida dels aspirants. La selecció està conduïda per Carles Pérez i ambientada amb la música de Dídac Tomàs, ambdós professionals de la cadena Ràdio Flaixbac.

El dissabte 18, després d’una matinal amb la desfilada infantil i l’actuació de la maga Joana Andreu, es donaran a conèixer els noms de les New Faces 2014, que guanyaran un book fotogràfic professional i seran la nova imatge del centre.

Per acabar, se sortejaran els tres premis del concurs que aquests dies organitza l’Espai: 250, 150 i 100 euros. Per participar cal portar un tiquet de compra d’un mínim de 20 euros al punt d’informació fins al 18 d’octubre.

Aquest any l’elecció de les New Faces és a les mans de tots els clients del centre. Apropant-se a les seves instal·lacions es podran veure en acció les peces de les col·leccions que ens posarem aquesta tardor i decidir quines seran les cares que veurem a les properes campanyes de l’Espai Gironès.