El gironí Miquel Gotanegra, nou president de la Federació Catalana de Càmpings

Es fixa com a objectiu que l'entitat continuï essent "el gran lobby català" del sector

El president de l'Associació de Càmpings de les comarques gironines, Miquel Gotanegra, ha estat nomenat president de la Federació Catalana de Càmpings, una entitat que representa més de 300 establiments (aproximadament el 70% de l'oferta que hi ha al país).

Gotanegra ha estat escollit en aquest nou càrrec durant l'assemblea que es va dur a terme al saló Internacional del caravàning de Barcelona. El nou president s'ha fixat com a objectiu que la federació continuï essent "el gran lobby català" del sector. Gotanegra agafa el relleu de la presidenta dels càmpings de Tarragona, Berta Cabré, que durant els darrers quatre anys ha estat presidenta de la federació catalana.

Entre els objectius que s'ha fixat el nou president, hi ha el de fer créixer la federació perquè integri el màxim número de càmpings de Catalunya. "Cal que sigui un autèntic fòrum de trobada, per tractar els temes conjunts, i un interlocutor amb les administracions perquè el sector segueixi creixent i sigui punter", afirma Miquel Gotanegra.

Abans de Berta Cabré, la presidència de la Federació ja havia anat a càrrec de l'Associació de Càmpings de les comarques gironines, amb Jaume Genové al capdavant. "Continuarem amb la bona tasca que s'ha fet, amb una federació plural on tothom s'hi senti representat i on hi hagi un màxim de participació de tots els associats", destaca Gotanegra.