Un detingut i tres denunciats per traficar amb marihuana des d'un pis de Celrà

Els mossos registren el domicili i comissen 130 grams de droga

Els mossos han detingut un home i han denunciat tres persones més aquest divendres al matí a Celrà (Gironès) per un delicte contra la salut pública. Agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina i de la Unitat d'Investigació de Girona i han fet una entrada i registre a un pis on hi havia sospites que es podria estar traficant amb drogues. Els agents han escorcollat el pis i han localitzat 130 grams de marihuana en dosis a punt per distribuir, balances de precisió i fins a 3.000 euros en efectiu.

Els fets han passat a primera hora del matí a un immoble situat al carrer Parets de la població. El detingut és un jove de 25 anys i nacionalitat espanyola sense antecedents. L'entrada i escorcoll al pis de Celrà, que s'ha fet per ordre judicial, ha tingut lloc a primera hora del matí. Dues furgones dels ARRO han arribat al carrer Parets i els agents han entrat al pis que hi ha situat als baixos del número 7. Els Mossos d'Esquadra sospitaven que a l'habitatge, on els seus inquilins hi estan de lloguer, es traficava amb droga.

Ajudats pels gossos de la unitat canina, els agents han localitzat 130 grams de marihuana a l'interior del pis. La droga estava divida en diferents dosis que a punt per vendre. A més, durant l'escorcoll, també han trobat balances de precisió i fins a 3.000 euros en efectiu.

Mentre els agents de la unitat d'investigació s'enduien les diferents proves, dos ARRO han sortit amb el detingut, un jove de 25 anys que no té antecedents. A més, els mossos també han denunciat les altres tres persones que hi havia a l'interior del pis per un delicte contra la salut pública.