Detenen a Fontcoberta tres persones que robaven en domicilis del Pla de l'Estany

Tots els arrestats són membres de la mateixa família

Els fets es remunten al dia 6 d'octubre a les nou del matí, quan una veïna de Porqueres (Pla de l'Estany) va sentir com trucaven a la porta del seu domicili però no va contestar ni obrir. La dona va observar des de la finestra de la cuina com tres persones anaven a la part posterior de l'habitatge i forçaven la persiana d'una finestra del menjador. Aleshores la propietària de l'immoble va fer un crit que va espantar els lladres.


Seguidament la víctima va trucar els Mossos d'Esquadra que van muntar un dispositiu per enxampar els pispes amb diversos controls policials. En un d'ells, situat al quilòmetre 4 de la GIP-512, dins del terme municipal de Fontcoberta, una patrulla va localitzar un cotxe sospitós.

Els agents van comprovar que els ocupants concordaven amb la descripció facilitada i que a l'interior del vehicle hi havia diferents eines que es podrien haver fet servir per fer robatoris amb força com tornavisos, martells, claus angleses, una pota de cabra, alicates o tisores. A més van trobar una consola de videojocs de dubtosa procedència.

La policia va detenir les tres persones per una temptativa de robatori.

Un cop a les dependències policials, els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Girona va constatar indicis que relacionaven els detinguts amb dos robatoris amb força més. Tots dos es van perpetrar el 3 d'octubre a les poblacions de Porqueres i Cornellà de Terri.

Els arrestats, dos dels quals tenien antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Tots els detinguts són membres d'una mateixa família.