Nike amplia i renova la seva botiga al Gran Jonquera

És l'única Nike Factory Store de la província

La marca esportiva Nike ha reobert la seva botiga outlet de Gran Jonquera estrenant el mes d’octubre amb èxit de vendes i afluència. La nova Nike Factory Store compta amb un local de més de 1.000 metres quadrats i ofereix productes Nike d’alt rendiment per a home, dona i nens a preus assequibles.
 
Els clients poden gaudir d'una experiència de compra premium en un entorn que la marca denomina ‘concepte 2.1’; la seva última aposta en mobiliari i col·locació de producte. També incorpora el servei de compra online a través d’un dispositiu instal·lat a la mateixa botiga.
 
Nike Factory Store de Gran Jonquera es converteix d’aquesta manera en la primera botiga a l’Estat espanyol que presenta aquest nou Store Concept i, alhora, en la primera i única botiga outlet de la marca a la província de Girona.
 
Amb aquesta reobertura, Gran Jonquera Outlet & Shopping reforça la seva oferta en moda esportiva després de la inauguració, el passat mes de juliol, de la multimarca Décimas, també instal·lada al primer pis del centre comercial.