Detingut un home per vendre marihuana a la seva botiga del Barri Vell de Girona

Tenia la droga amagada en un calaix i la despatxava en petites dosis

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 25 de setembre un home per haver venut droga en un establiment del barri vell de Girona. El detingut és un home de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilademuls (Pla de l'Estany).

Els agents van tenir el coneixement que en aquest local, situat al carrer de les Ballesteries de la capital gironina, s'hi venia marihuana al públic en general. La droga estava amagada en un calaix i el detingut la despatxava en petites dosis.

Els mossos van iniciar una investigació i van observar que els compradors entraven a la botiga i, després de pagar, el responsable de l'establiment els entregava la droga embolicada amb un paper de diari. Els agents, després d'aturar diversos dels clients -alguns d'ells menors d'edat- en diferents dies, i de comprovar que els que havien comprat era marihuana, van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

En l'escorcoll de la botiga, la policia van trobar diversos cabdells de la planta, amb un pes total de 80.6 grams, balances de precisió i diners fraccionats provinents de la venta de la droga. El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 27 de setembre, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.