Desmantellat un laboratori de droga a la Jonquera

Agents de la policia espanyola van localitzar 283 grams de cocaïna, 98 grams d'heroïna i 600 d'haixix

La policia espanyola ha desmantellat un laboratori de la Jonquera (Alt Empordà) des d'on manipulaven droga per traficar. El passat dimarts, una patrulla d'agents que circulava pel municipi va veure un home que, en veure'ls va fer un moviment esquiu i es va introduir al portal d'un bloc de pisos. Per aquesta actitud sospitosa, els agents el van identificar i escorcollar.

Li van trobar 3,90 grams d'heroïna, 3,8 gams de cocaïna i tres telèfon mòbils. Com que el seu nom estava en una de les bústies i tenia un mecanisme amb una politja que servia per pujar i baixar droga. Amb aquests indicis, van obtenir una ordre d'entrada i registre del pis, on van localitzar el laboratori.

Dins el pis hi van localitzar 283 grams de cocaïna, 98 grams d'heroïna, 600 grams d'haixix, dues balances de precisió, embolcalls de plàstic, substàncies per tallar la droga i 1.210 euros en efectiu.


Al pis no hi havia objectes que evidenciessin una vida familiar, ni roba ni menjar, tot i que a la cuina sí que hi havia evidències d'activitat de manipulació i preparació de la droga per traficar.

El detingut, de nacionalitat marroquí i 28 anys d'edat, va passar a disposició del jutjat d'instrucció de Figueres en funcions de guàrdia i va ingressar a presó comunicada i sense fiança.