L'avís d'un veí permet arrestar un lladre que intentava robar en un pis de Girona

El detingut, de 25 anys, va ser enxampant 'in fraganti'

L'avís d'un veí ha permès enxampar 'in fraganti' un lladre que intentava entrar a robar en un pis de Girona. Els fets van succeir el passat divendres 25 de setembre a les 21.30 de la nit al carrer Bassegoda de la capital gironina.

El veí va sentir sorolls estranys al pis de sobre de casa seva i va decidir alertar els Mossos d'Esquadra. L'home va explicar que sabia que els veïns del pis superior no es trobaven a casa en aquell moment. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació dels Mossos d'Esquadra que van enxampar 'in fraganti' el lladre, que carregava una caixa plena d'eines i estava intentant forçar el pany de la porta.

El jove va quedar detingut per un delicte de temptativa de robatori. El detingut és un jove de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Salt, que té antecedents policials. Des del cos dels Mossos d'Esquadra subratllen que la col·laboració ciutadana és clau per poder enxampar aquesta mena de lladres que actuen de forma ràpida i aleatòria buscant objectes, electrodomèstics o aparells de valor.