Troben la parella que s'havia perdut fent una ruta de muntanya a Campdevànol

La parella, de 23 i 24 anys són veïns de Cabrera i Sant Andreu de Llevaneres

Una parella de 23 i 24 anys, veïns de Cabrera i Sant Andreu de Llevaneres, es van desorientar i perdre ahir, dissabte, mentre feien la ruta dels 'Set Gorgs' per Campdevànol, al Ripollès. Els joves es van desviar del camí senyalitzat i no trobaven el sender de tornada. Per això, van trucar als Bombers per demanar indicacions.

Els efectius van aconseguir guiar-los fins a un camí secundari on els Bombers de Ripoll van localitzar-los i portar-los, il·lesos, fins l'indret on s'allotjaven. D'altra banda, ahir a les 21.15 de la nit, els bombers també van rebre l'avís d'un boletaire que havia patit una avaria en una zona de difícil accés a Vilallonga del Ter.

Els Bombers de la Generalitat informen que no és la primera vegada que excursionistes es perden fent la ruta dels 'Set Gorgs'. Durant aquest passat estiu, els bombers han hagut d'actuar diverses vegades per rescatar o ajudar a ciutadans que s'havien desorientat i no trobaven el camí. L'últim cas s'ha produït ahir, dissabte a les 20.30 del vespre. Una parella va trucar als bombers espantada perquè portaven una estona perduts i no aconseguien localitzar el camí principal.

Els bombers van ajudar els dos afectats donant-los indicacions pel telèfon fins que van arribar a un camí secundari on hi havia un granja. Allà els esperaven diverses dotacions dels Bombers de Ripoll. D'altra banda, aquesta passada nit, els efectius de rescat també han rebut la trucada d'un boletaire que havia patit una avaria amb el cotxe a Vilallonga del Ter, al Ripollès. L'home va trucar els Bombers perquè feia estona que havia avisat un familiar perquè el vingués a ajudar a canviar la roda i no es trobaven. No obstant això, al cap d'una estona, l'home va tornar a telefonar als Bombers avisant-los que havia aconseguit localitzar el seu familiar, canviar la roda del cotxe i tornar cap a casa.