Detenen un veí de Girona que cultivava 73 plantes de marihuana

Els agents van descobrir la plantació després que un veí es queixés de males olors

La Policia Municipal de Girona ha detingut un veí de la ciutat, de 44 anys, per un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat 23 de setembre quan els agents van rebre una trucada d'un veí de la zona que es queixava sobre les males olors a causa d'un cultiu de marihuana en un domicili del barri de Pont Major.

Els policies es van desplaçar fins al lloc i, acompanyats per dos testimonis, van localitzar la persona que vivia en aquest immoble. El detingut va confessar que cultivava marihuana. Els agents van comissar 73 plantes, algunes de les quals sobrepassaven els murs del jardí i ocupaven parcel·les veïnes. L'home te antecedents per altres delictes.

Els fets van succeir el passat dimarts 23 de setembre quan un veí va trucar al 092 informant sobre males olors que sortien d'un domicili situat al barri de Pont Major. Durant la trucada, l'home ja va alertar als policies que la pudor provenia d'un cultiu de marihuana que hi havia en aquell habitatge.

Els agents de la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona es van desplaçar fins al domicili i, un cop allà, es van entrevistar amb el detingut, que vivia en aquell immoble. L'home va reconèixer que tenia un cultiu de marihuana en el seu jardí. Els agents van localitzar 73 plantes de marihuana, algunes de les quals havien crescut tant que ocupaven parcel·les veïnes. L'home, que té antecedents policials per altres delictes, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública.