L'Espai Gironès busca 80 models per a un esdeveniment de moda

Presentaran les noves tendències de tardor

El centre comercial Espai Gironès de Salt rebrà les tendències de la tardor amb un gran esdeveniment que aproparà la moda de la temporada als seus visitants i comptarà amb la seva participació.

Després d’anys de celebració de la passarel·la en la que eren escollides les noves cares de l’Espai, el centre comercial gironí apostarà aquest octubre per renovar per complet aquesta acció i transformar-la en una performance que submergirà al visitant en el món de la moda a tots els racons del centre. Aquesta activitat, pionera a la província, es nodrirà d’un càsting obert que servirà per seleccionar un total de 80 models.

El públic tindrà un paper destacat en l’elecció de les New Faces 2014 i de moment la participació dels establiments del centre s’acosta a xifres rècord, comptant amb firmes que no hi havien participat mai.

Amb la voluntat d’estendre la seva oferta d’oci a tota la família, també se celebrarà una passarel·la infantil amb un espectacle pensat pels més menuts.

Les xarxes socials i el web del centre aniran desvetllant tots els detalls de la campanya al llarg de les properes setmanes. Aquesta tardor l’Espai Gironès tornarà a ser sinònim de moda!