Detenen a Girona un lladre que saquejava cotxes a cops de pedra

El detingut ja té diversos antecedents policials per robatoris similars

La Policia Municipal de Girona ha detingut un lladre que saquejava cotxes aparcats al carrer trencant-ne els vidres amb una pedra. Els agents el van poder atrapar en plena feina, gràcies a la trucada d'una testimoni que els va alertar. Quan el van emmanillar, l'home ja havia robat diferents objectes d'un vehicle aparcat al barri de Santa Eugènia, i estava fent el mateix amb un segon cotxe.

El detingut, Lakhdar B., és veí de la ciutat i té 41 anys. La policia ja el coneix perquè aquest no és el primer cop que el detenen; de fet, l'home té antecedents policials per robatoris similars.

La detenció del lladre va tenir lloc aquest dimarts a la matinada. Pels voltants de tres quarts de quatre de la nit, la centraleta de la Policia Municipal va rebre la trucada d'una veïna del barri de Santa Eugènia, alertant-los que un home es dedicava a forçar cotxes aparcats al carrer i robar-hi el què podia de l'interior. La dona també els va donar una descripció del lladre.

Una patrulla va anar fins al lloc i es va trobar el lladre en plena feina. L'home estava regirant l'interior d'un cotxe, on havia entrat després de trencar-ne un vidre amb una pedra d'una mida considerable. Els agents van escorcollar l'home i al damunt li van trobar diversos objectes. L'home els havia agafat d'un altre cotxe, aparcat a escassos metres, que tot just acabava de forçar.

Per tot plegat, la patrulla va detenir Lakhdar B. per dos delictes de robatori amb força. L'home ja té diferents antecedents policials per fets semblants.