Un menor roba un joc d'una botiga, l'endemà el pare el retorna i apallissa al botiguer

El progenitor també es va emportar 200 euros de la caixa

Els fets van passar al voltant d'un quart de set de la tarda del 19 de setembre, quan un botiguer de la zona de Palau a Girona va alertar a la policia perquè a la seva botiga tenia una persona que causava aldarulls. 


Un cop al lloc, els agents es van entrevistar amb el propietari que els va explicar que, el dia anterior, un nen del barri li havia agafat un joc de l'aparador i se l'havia emportat sense pagar.

El divendres al matí el propietari del comerç va veure la mare del nen i li va explicar els fets. Poques hores més tard, a la tarda, el que es va presentar a la botiga va ser el pare de la criatura.

L'home va retornar el joc al botiguer però li va donar una empenta i cops de puny. A mes, abans de marxar va dirigir-se a la caixa registradora i se'n va endur 200 euros. 

Seguidament, els policies van dirigir-se al domicili del sospitós i li van exposar els fets, procedint a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. El detingut té antecedents per tràfic de drogues.