Desallotgen 30 veïns d'un edifici de Salt a causa d'un incendi

Els afectats han pogut retornar a casa seva després de ventilar tot l'immoble

Els Mossos d'Esquadra han informat que aquesta passada nit, a les 23.38h, s'ha produït un incendi al número 90 del carrer Àngel Guimerà de Salt, al Gironès. Segons sembla, una de les veïnes de la segona planta es va deixar el gas obert després de cuinar, un fet que va provocar que s'incendiés la paella que hi havia sobre el foc.

L'incendi, que va cremar part de la cuina de l'habitatge, va causar una gran fumarada que es va estendre per tot el bloc de pisos. A causa d'això, els Bombers van desallotjar els 30 veïns que vivien a l'edifici, un immoble que consta de cinc plantes, un àtic i nou pisos. Els veïns han pogut retornar a casa seva després de ventilar tot l'edifici.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i diverses dotacions dels Bombers. El foc només va provocar una ferida lleu, la propietària del pis afectat, que va ser traslladada a l'Hospital Santa Caterina de Salt per inhalació de fum. Els Mossos d'Esquadra han informat que la fumarada va afectar dos pisos del bloc i l'escala interior de l'edifici.