Dos detinguts per robar a cotxes aparcats al mirador de Tossa de Mar

La policia els atribueix onze robatoris des de principis de setembre

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tossa de Mar van tenir constància que als miradors de la carretera costanera GI-682, entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols, s'hauria produït un augment de robatoris a l'interior de vehicles que estaven aparcats. 

Tots els robatoris es produïen de la mateixa manera. Els lladres forçaven els panys dels vehicles o trencaven els vidres de les finestres i de l'interior sempre sostreien objectes de valor.

Per aquest motiu, els dos cossos policials es van coordinar i van establir un dispositiu per tal d'atrapar els autors. El passat dia 12 de setembre, mentre agents de les dues policies portaven a terme l'operatiu al mirador de Cala Futadera de Tossa de Mar, van localitzar dos homes mirant dins d'un vehicle. 

Els agents van observar que una d'aquestes persones forçava la porta d'un cotxe i sostreia uns altaveus. A continuació, els dos homes van voler marxar amb un vehicle. 

En aquest moment agents dels mossos van interceptar el cotxe i van identificar als dos ocupants. Simultàniament, agents de la policia local van comprovar que a la mateixa zona hi havia quatre vehicles forçats. 

A l'interior del cotxe dels delinqüents es van trobar dos tornavisos, unes alicates i quatre guants de plàstic, que els lladres utilitzarien per forçar els vehicles. A més, els agents hi van trobar cinc telèfons mòbils, una tablet, uns altaveus i dues motxilles que constaven com a sostrets.

Per aquest motiu, els policies van detenir les dues persones com a presumptes autores d'aquests quatre robatoris. Els detinguts són dos homes de nacionalitat espanyola i romanesa, de 61 i 27 anys. 

Posteriorment, els investigadors van atribuir a aquestes dues persones set robatoris més, que s'haurien produït entre el dia 2 i el dia 9 de setembre a la mateixa zona. 

El detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar el 13 de setembre a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.