Atrapen in fraganti dos lladres a dins d'un habitatge del barri del Pont Major de Girona

Un d'ells, que acumula fins a deu antecedents, es va tancar a dins del lavabo per intentar burlar la policia

Els dos robatoris al barri del Pont Major van tenir lloc aquest dimarts a primera hora de la tarda. Cap a tres quarts de dues, una dona va trucar a la Policia Municipal alertant-los que havia vist dos joves entrant a dins d'un habitatge, després de forçar-ne la finestra.

Una patrulla i dos motoristes del cos van anar fins a l'adreça que els va donar la testimoni i, des de fora estant, ja van veure com l'habitatge tenia dues finestres obertes i amb les reixes trencades. Els policies van entrar a dins i, en una habitació, hi van trobar un jove menor d'edat que acabava d'arreplegar un joier. Els agents el van identificar i, durant el registre, li van trobar una navalla al damunt.

Poc després, una segona patrulla va arribar al lloc i va ajudar els altres policies a buscar el segon lladre. Aquest jove, Chihab Eddine K., que té 19 anys i una desena d'antecedents, s'havia amagat al bany i havia tancat la porta per intentar burlar els agents. Però la jugada li va sortir malament. Després que el localitzessin, el noi va obrir la porta i la policia també el va identificar, escorcollar i detenir. Al damunt li van trobar una caixa amb marihuana a dins i una navalla.

Durant la inspecció de l'habitatge, la Policia Municipal va trobar una maleta oberta en una de les estances. A dins, els dos joves hi havien anat posant tot allò que havien trobat de valor. Entre d'altres, aparells informàtics i documentació a nom de la propietària de l'habitatge on els dos joves estaven robant.

A dins del bany, amagats darrere del lavabo, la Policia Municipal hi va trobar dos telèfons mòbils. Els agents van sospitar que podrien ser robats i, després de fer les comprovacions pertinents, van veure que el propietari dels aparells vivia molt a prop de la casa on els agents havien enxampat els lladres. Quan van anar fins a aquest habitatge, es van trobar amb una finestra forçada i tot l'interior regirat. A més, part dels objectes que hi havia a la maleta també s'havien sostret en aquesta casa.

Per tot plegat, els agents van detenir els dos joves, tots dos veïns de Salt (Gironès), per un delicte de robatori amb força.