Espai Gironès ja ha regalat 5.000 entrades de cinema

La promoció finalitza el proper 30 de setembre

El centre comercial Espai Gironès de Salt viu l’equador de la seva campanya de setembre havent repartit ja gairebé 5.000 de les 10.000 entrades de cinema que té previst regalar entre els seus clients.

Fins a la tarda d’ahir s’havien repartit un total de 4.757 invitacions, que han suposat compres per un valor superior als 142.000 euros als establiments de l’Espai. Per aconseguir-ne una només cal presentar tiquets de compra per valor d’un mínim de 20 euros al punt d’informació ubicat a la planta baixa del centre comercial fins al 30 de setembre. A més, els nens i nenes que participin a les activitats de l’àrea de tallers infantils “Espai Petits” durant els divendres i dissabtes de setembre podran emplenar de franc una butlleta pel sorteig de quatre premis de 20 entrades de cinema. El sorteig se celebrarà el dia 28 de setembre.

Les invitacions podran començar a bescanviar-se per entrades a les guixetes dels cinemes Odeón de l’Espai Gironès del 22 de setembre al 23 d’octubre en les sessions de dilluns a dijous de totes les sales, exceptuant els dies festius i les vigílies de festius.