Dos detinguts per robar dins una casa a Girona

Resta un tercer implicat que s'espera identificar i detenir les properes hores

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 9 de setembre, a Girona, dos homes, de 38 i 46 anys, de nacionalitat marroquina i algeriana, veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili, en grau de temptativa.
 
Els fets van ocórrer prop de la una de la matinada del dia 9 de setembre, quan tres homes van forçar la porta d’entrada d’una casa de la carretera Barcelona de la ciutat de Girona, mentre el seu propietari estava dormint a l’interior.
 
Una patrulla s’hi va adreçar ràpidament i es va posar en contacte amb la víctima, un home d’avançada edat que estava nerviós per l’ensurt que havia patit en sentir com algú volia accedir dins el seu domicili. L'habitatge presentava el vidre trencat i la porta amb clars símptomes de forçament.
 
Quan els mossos van arribar al lloc, gràcies a la col·laboració ciutadana, van saber en quina direcció havien fugit els lladres i també quines característiques físiques tenien. Moments més tard van localitzar a dos dels autors i els van detenir com a presumptes autors de la temptativa de robatori amb força.
 
La investigació no es dóna per finalitzada a l’espera de poder localitzar i detenir el tercer implicat.
 
Els detinguts, que tenen antecedents, va passar el dia 9 de setembre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.