Empenyen i insulten de nou Josep Sánchez-Llibre a la sortida del Centre Blanquerna de Madrid

El diputat de CiU presentarà aquest divendres una nova denúncia

El diputat de CiU Josep Sánchez-Llibre ha estat objecte aquest dijous d'una agressió a les immediacions del Centre Blanquerna de Madrid, seu de la delegació del Govern, quan sortia de l'acte informal organitzat en motiu de la Diada.

Segons fonts de la Federació, mentre caminava en direcció al Congrés, ha rebut una empenta i insults d'un dels ultres que havia de participar a la concentració organitzada per Falange, Alianza Nacional i Democracia Nacional davant de Blanquerna.

El diputat de CiU -que ja va ser objecte d'una agressió a la Diada del 2013 quan un grup d'ultres d'aquests mateixos partits van assaltar la delegació- no ha arribat a caure a terra, i presentarà divendres una nova denúncia.

Una trentena

La convocatòria que els tres partits que van protagonitzar l'assalt de la passada Diada a Blanquerna -Falange Española, Alianza Nacional i Democracia Nacional- han fet a les portes del Centre Cultural Blanquerna, seu de la delegació del Govern a Madrid, ha convocat només una trentena d'ultres.

S'han manifestat davant un fort desplegament policial d'una desena de dotacions de la Policia Nacional que han protegit les immediacions de la llibreria. Ha tingut molt més seguiment l'acte organitzat per Libres e Iguales uns metres més enllà, al Círculo de Bellas Artes, que ha convocat alguns centenars d'assistents, entre ells Mario Vargas Llosa.