La CUP crida a la mobilització per la Diada a Girona

La manifestació es trasllada al matí per facilitar l’assistència a la V de Barcelona

Un any més la CUP ha fet una crida a participar massivament en les mobilitzacions de l’Onze de Setembre a Girona, per tal de fer palès el suport i determinació de la societat gironina envers el procés independentista i la convocatòria del 9-N. La formació ha insistit que “només la mobilització popular persistent i massiva garantirà que el procés culmini amb èxit”, i ha defensat que “la desobediència civil i institucional és l’única via perquè el 9-N puguem celebrar la consulta”.

Pel que fa als actes, organitzats per la CUP i l’organització juvenil Arran, la històrica manifestació de l’esquerra independentista s’ha traslladat un any més al matí, per tal de facilitar la participació a la V de Barcelona. Sota el lema “El 9-N guanyem el referèndum, guanyem la independència per canviar-ho tot”, la marxa s’iniciarà a les 12.30h de la plaça del Vi, després de la cantada dels Segadors organitzada per l’ADAC i el Casal independentista El Forn.

Just abans de la sortida de la manifestació tindrà lloc un acte polític que comptarà amb les intervencions del regidor de la CUP a Girona Jordi Navarro; el dirigent de l’esquerra abertzale Pernando Barrena; l’activista per l’educació pública Oscar Simon; i Sílvia Pagès, en nom del col·lectiu feminista garrotxí La Dalla. Les activitats amb motiu de la Diada van començar diumenge passat, amb la caminada i hissada de l’estelada al castell de Sant Miquel, que va aplegar desenes de persones.