Fan un butron al sostre i roben en dos empreses del polígon industrial de Palamós

Els lladres han aconseguit emportar-se una caixa forta i uns 6.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els lladres que la passada matinada de dijous a divendres van entrar a robar a dos empreses situades al polígon industrial de Palamós, al Baix Empordà.

Els lladres van utilitzar el mateix 'modus operandi' per accedir a les dues companyies; van fer dos butrons des del sostre i es van deixar-se caure fins a l'interior de les naus. Un cop a dins, els delinqüents es van emportar una caixa forta amb 3.000 euros i 2.000 euros més del despatx d'una de les empreses i, de l'altra nau, van aconseguir sostreure 800 euros. Les dues companyies disposaven d'alarma però els lladres van aconseguir inutilitzar-les.

Els fets van succeir la passada matinada de dijous a divendres. Els lladres, aprofitant la foscor de la nit i que no hi havia ningú a la zona en aquelles hores, van aconseguir entrar en dues empreses - Lácteos del Ampurdán i l'empresa de lampisteria Calygas- situades al carrer Rutlla Alta del polígon industrial de Palamós.


En el cas de l'empresa de productes làctics, els lladres van accedir-hi fent dos butrons des del sostre de la nau, un d'ells al costat del dispositiu de l'alarma, que va quedar inutilitzada. L'altre forat el van fer sobre d'un dels despatxos de la companyia. Un cop a dins, els lladres van aconseguir emportar-se una caixa forta sencera que es trobava a l'interior d'un dels armaris i que contenia uns 3.000 euros. Posteriorment, els lladres van regirar tota la nau i van accedir a un altre despatx d'on es van emportar 2.000 euros més.

Pel que fa al segon robatori, els lladres també van aconseguir entrar dins de la nau fent dos butrons al sostre de l'empresa. En aquest cas, també van fer un dels forats al costat de l'alarma, deixant-la inoperativa. En aquesta ocasió, els delinqüents van emportar-se 800 euros que es trobaven dins d'un armari d'un altre despatx. Com en l'anterior cas, l'empresa comptava amb una alarma però no disposava de càmeres de seguretat.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els autors dels dos robatoris i treballen amb la hipòtesi que es tractarien dels mateixos lladres.