Assalten un carnisser de Girona, el colpegen i li roben 18.000 euros

Els lladres van esperar la víctima al replà de l'edifici

Els Mossos d'Esquadra busquen quatre lladres que aquest dijous al vespre van assaltar un carnisser de Girona quan entrava a casa seva, el van colpejar i li van robar 18.000 euros. La víctima, que té diverses botigues, va trobar-se els lladres esperant-lo al replà de l'edifici, situat a la Travessia del Carril (a prop de l'estació de Renfe). Sense donar-li temps de reaccionar, els quatre homes el van encerclar i li van començar a donar cops i puntades de peu. Després, li van arrabassar la recaptació i van fugir corrents, emparant-se en la foscor de la nit. La víctima, sortosament, només ha patit algunes contusions i ferides lleus.

L'assalt va tenir lloc ahir al vespre. La víctima és un carnisser d'entre 50 i 60 anys que té diverses botigues. A Girona, la seva carnisseria es troba a la zona del Mas Xirgu, i a més d'aquesta, en regenta dues més a Sarrià de Ter (Gironès) i a Platja d'Aro (Baix Empordà).

Els lladres sabien el què es feien i havien estudiat els moviments del carnisser. Coneixien que ahir, després de tancar la botiga, portaria al damunt els diners de la recaptació. Amb l'objectiu d'agafar-lo desprevingut, els lladres van decidir esperar-lo a casa seva, un pis situat al número 2 de la Travessia del Carril de Girona, a tocar del viaducte del tren.

Cap a dos quarts de deu de la nit, el carnisser va arribar a l'edifici. Allà, quan es disposava a entrar al seu pis, la víctima es va trobar amb els quatre individus apostats al replà (no ha transcendit si els lladres van actuar o no a cara descoberta).

Gairebé sense donar-li temps de reaccionar, els lladres van encerclar el carnisser i van començar a colpejar-lo. Entre d'altres, per aconseguir els diners, li van donar diverses puntades de peu.

Els quatre homes, que van actuar amb molta rapidesa, van arrabassar a la víctima els diners que duia al damunt i van fugir corrents. En total, van aconseguir un botí de 18.000 euros de la recaptació.

El carnisser, que per sort només va patir algunes contusions i ferides lleus, va alertar els Mossos d'Esquadra. La policia ha obert una investigació i treballa per poder identificar els quatre lladres.