Un lladre atraca a punta de pistola un DIA de Girona i s'emporta 1.000 euros

L'home portava el rostre tapat i va amenaçar la treballadora que hi havia a caixa

Els Mossos d'Esquadra busquen un lladre que va atracar a punta de pistola un supermercat de Girona i es va emportar un botí d'uns 1.000 euros. Dimarts al vespre, l'home va entrar a l'establiment de la cadena DIA que hi ha al barri de Sant Narcís, al carrer Francesc Artau. Eren cap a dos quarts de nou de la nit, poca estona abans que el supermercat tanqués.

L'home, que es tapava el rostre amb una peça de roba, va treure's una arma de foc -no se sap si simulada- i va intimidar la treballadora que hi havia a la caixa. El lladre li va exigir que li donés tots els diners que hi havia a dins i després, va fugir corrents. La policia ha obert una investigació i treballa per intentar identificar-lo.

El robatori amb violència i intimidació va tenir lloc aquest dimarts pels voltants de dos quarts de nou del vespre. L'home, que es tapava el rostre amb una peça de roba, va entrar al supermercat que la cadena DIA té al barri de Sant Narcís. L'establiment es troba situat al número 5 del carrer Francesc Artau.

Només d'entrar, el lladre va anar directament cap a la noia que hi havia a caixa i la va amenaçar amb una pistola. L'home li va exigir que buidés tot el que hi havia de recaptació a dins la caixa i va aconseguir emportar-se uns 1.000 euros.

Després, va fugir corrents. Des del supermercat es va alertar la policia i els Mossos d'Esquadra van anar a lloc per intentar trobar alguna pista que ajudi a identificar-lo. La policia ha obert una investigació i treballa per localitzar l'autor del robatori.