Comissen a Roses 1.600 peces de roba falsificada i denuncien 7 persones

Els Mossos d'Esquadra van fer un dispositiu el 31 d'agost passat al mercat

Un dispositiu policial dels Mossos d'Esquadra el 31 d'agost passat a Roses (Alt Empordà) va permetre comissar 1.600 peces de roba falsificada i denunciar 7 persones per un delicte contra la propietat industrial.

El cos policial havia rebut queixes de marques comercials que alertaven d'aquests productes al mercat setmanal que es fa el diumenge. Agents de paisà van detectar algunes parades amb productes falsificats durant el matí. Un cop finalitzat el mercat, es van fer dos controls que van permetre aturar els vehicles sospitosos.

El dispositiu especial dels Mossos d'Esquadra es va fer el 31 d'agost passat, coincidint amb el mercat setmanal que cada diumenge hi ha a Roses. El cos havia rebut queixes de marques comercials que alertaven de la presència de roba falsificada.

El dispositiu va comptar amb agents de paisà que van observar les parades. En algunes d'elles, van detectar la venda de possible material falsificat. Un cop el mercat va acabar, es van fer dos controls simultanis a la C-260 PQ 42.5 i a la GI-610 PQ1 per aturar els vehicles sospitosos.

El balanç final de l'operatiu ha estat 1.600 peces de roba de diferents marques presumptament falsificades i un total de 7 denunciats per un delicte contra la propietat industrial.