Detingut per vendre droga en la seva botiga de tatuatges a l'Estartit

Els mossos li van trobar cocaïna, marihuana, haixix i èxtasi

Els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari d'un local de tatuatges a l'Estartit (Baix Empordà) que aprofitava el negoci per vendre droga. L'home, un argentí de 39 anys, té l'establiment a la zona comercial del nucli, en un lloc on diàriament sol passar-hi molta gent. Els mossos sospitaven que no només es guanyava la vida fent tatuatges, sinó que també venia estupefaents a alguns dels clients.

A finals d'agost, els agents van inspeccionar-li el local i, a la rebotiga, hi van trobar diverses quantitats de cocaïna, heroïna, haixix i èxtasi. Per tot plegat, el van detenir per un delicte contra la salut pública.

Després de declarar a comissaria, ha quedat en llibertat en espera que el citi el jutge. L'escorcoll al local de tatuatges de l'Estartit va tancar una investigació oberta algunes setmanes enrere. Els mossos sospitaven que el propietari no només es dedicava a allò que deia el cartell, sinó que també aprofitava el local per fer-hi intercanvis de droga.

El 22 d'agost passat, els agents van inspeccionar la botiga i, a la part posterior, hi van trobar drogues de diferents tipus. A més dels estupefaents, l'argentí també hi tenia una bàscula de precisió, diverses càmeres de fotos, targetes i joies.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra van detenir el propietari del local per un delicte contra la salut pública. L'home, que té 39 anys i viu a l'Estartit, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria. Ara, s'espera que el jutjat d'instrucció de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que és qui es farà càrrec del cas, el citi a declarar.