Desmantellen un punt de venda de droga a Lloret de Mar

La Policia Local ha detingut dues persones

La Policia Local de Lloret de Mar ha desmantellat un punt de venda de droga a la localitat. Els agents han detingut dues persones per presumpte tràfic de drogues aixecat actes a dos clients.

El 25 d'agost passat una patrulla de la Policia Local va detectar que en un bar del carrer Sant Llorenç hi entraven i sortien joves turistes que no consumien en el local, i els agents van sospitar que s'hi estava duent a terme un delicte contra la salut pública. Els agents van identificar i escorcollar diversos joves que sortien del local, que van declarar que tenien coneixement per altres persones que en aquest local s'hi podia comprar diferents tipus de drogues.

Aquestes declaracions van motivar que la Policia Local decidís dur a terme una inspecció administrativa al local, acompanyats de la unitat canina entrenada per la detecció d'estupefaents, per poder confirmar aquesta informació.


Durant la inspecció i escorcoll del local es va trobar gran quantitat de droga per diversos indrets del local, en concret, una bossa amb cocaïna, uns 750 grams de marihuana i més de 600 grams d'haixix, així com una bossa amb 1.450 euros en bitllets de 10, 20 i 50 euros, procedents de la venda dels estupefaents.

Els agents van detenir dues persones que treballaven a l'establiment i que subministraven la droga als compradors i també es va aixecar acta de tinència de substàncies estupefaents a dos clients que es trobaven al local en aquell moment.

Durant intervenció. un dels detinguts va intentar desfer-se de les substàncies que portava al damunt, llençant-les al lavabo, cosa que va poder ser evitada parcialment gràcies a la ràpida intervenció dels agents. Les diligències i els detinguts han estat traspassat als Mossos d'Esquadra a fi de continuar amb les investigacions.