El jove mort a Lloret en caure d'una grua es va colar sol a l'obra

Els Mossos d'Esquadra desconeixen encara què hi feia dalt l'aparell

Els Mossos d'Esquadra continuen amb la investigació per esclarir què va dur aquest noi croata de 17 anys a pujar dalt la grua d'aquesta obra. El noi que s'allotjava amb familiars i amics a un hotel del centre de Lloret, va dir que anava a fer un volt i va marxar tot sol. Ningú sabia on havia anat ni quines intencions tenia. 

El noi es va colar a aquesta obra a tres quarts de sis de la tarda, situada al barri de Fenals, i que està completament rodejada per tanques i, fins i tot, té portes tancades amb clau. En el moment de l'incident, hi havia diversos operaris treballant a l'obra. Aquests han relatat que no van escoltar cap soroll i que no van detectar que ningú entrés dins el recinte. Per això, de cop i per sorpresa, quan van acostar-se a la grua van descobrir que al peu hi havia el cos sense vida d'un noi. 

Van ser aquests treballadors qui van alertar els equips d'emergència. El SEM va activar un helicòpter medicalitzat i una ambulància, però no es va poder fer res per salvar la vida del jove, que va morir a causa del fort impacte. El jove va caure d'una alçada de 25 metres. 

L'obra havia patit algun robatori anteriorment i, per això, el promotor hi havia instal·lat càmeres de videovigilància. Uns rètols alerten que el recinte està essent controlat per aquestes càmeres. Una avaria informàtica, però, mantenia el servei interromput des de fa alguns dies. 

Els Mossos d'Esquadra han recollit el testimoni d'amics, familiars i també treballadors de l'obra però encara no han descobert per què el jove havia pujat dalt la grua. També estan revisant el mòbil que el jove duia a sobre. Abans de marxar va comentar als amics que sortia a donar una volta.