El Festival'ERA de Llagostera reuneix la millor música alternativa i electrònica

El certamen se celebrarà aquest cap de setmana del 29 i 30 d'agost a la masia de Can Gascons

La segona edició del Festival'ERA de Llagostera (Gironès) se celebrarà aquest cap de setmana del 29 i 30 d'agost amb la participació d'una vintena de grups de música alternativa i electrònica. Destaquen noms com Baths, Simian Mobile Disco, We Are Standard, El Petit de Cal Eril, BeGun, Cuchillo, I Am Dive, Lasers, Thalaba, Briggite Laverne, Johnny Card, Johnny Quid i DJhonston.

Tot ells actuaran a la masia de Can Gascons. Prèviament, els concerts gratuïts del divendres 29 se celebraran al Parc de l'Estació de la població del Gironès: hi seran Animic; Raydibaum, presentant el seu últim disc 'Estructures sota terra'; les guitarres distorsionades de Dead Parties i els Fantastic Plastic Mag dj's.

El Festival 'ERA o Festival Rural de Música Electrònica tindrà enguany com a caps de cartell el californià Will Wiesenfeld, productor que es troba sota el nom de Baths, que presentarà el seu EP Ocean Death, i el duo londinenc Simian Mobile Disco, coneguts com els reis de l'electrònica psicodèlica. Segons els organitzadors l'objectiu principal del Festival'ERA és oferir un festival, basat en la proximitat, "a través del qual mirar d'impulsar tant a bandes consolidades com a bandes emergents que volen fer-se un lloc en aquest difícil món de la música".

Per tal de facilitar l'accés al festival, s'habilitarà un servei d'autobusos llançadora d'anada i tornada des de Barcelona i des de l'estació de tren de Caldes de Malavella al recinte. I també d'anada i tornada del recinte a Llagostera.