Mor l'anciana de 94 anys ferida en l'incendi de Riells i Viabrea

L'altre víctima, un home de 85 anys, evoluciona favorablement a l'Hospital de Sant Celoni

La dona de 94 anys que ha quedat ferida crítica per cremades i inhalació de fum en l'incendi de casa seva a Riells i Viabrea (Selva) ha defallit aquest migdia a l'Hospital de Sant Celoni, on es trobava ingressada des d'aquest matí. Encara cal aclarir la causa de la mort però tot apuntaria que la víctima, amb mobilitat reduïda, ha inhalat molt de fum a causa del foc.

L'altra víctima d'aquest incident, un home de 85 anys, ferit per inhalació de fum evoluciona favorablement al centre hospitalari. El tècnic municipal ha analitzat aquest matí l'immoble i ha descartat possibles danys estructurals. La víctima i el ferit no estaven empadronats al poble i tenien la casa com a segona residència.

L'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, ha explicat que cap dels dos estaven empadronats al poble i que acostumaven a visitar la vila de forma esporàdica. A més, l'immoble cremat - que es tractaria d'una segona residència- no tenia calefacció. El tècnic municipal ha inspeccionat aquest matí la casa i ha descartat danys estructurals.


La difunta havia resultat ferida crítica per cremades i inhalació de fum arran de l'incendi. L'avís d'alerta l'han rebut els Bombers de la Generalitat a les 07.52 hores d'aquest dissabte i fins al lloc dels fets s'han desplaçat cinc dotacions que han aconseguit controlar el foc en un quart d'hora. L'incendi ha cremat totalment la cuina de la casa. Els dos ferits han estat traslladats a l'Hospital de Sant Celoni. L'home, de 85 anys i ferit per inhalació de fum, evoluciona favorablement tot i que no està fora de risc.