Detingut per robar 800 perfums d'un camió aparcat a l'autopista

Es busquen dues persones més relacionades amb el robatori

Al voltant de les sis i mitja del matí, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que s'estava produint un robatori a l'àrea de servei del Gironès, en sentit nord, al quilòmetre 70 de l'AP-7.

A partir d'aquí, s'ha organitzat un ampli dispositiu policial que ha comptat amb la participació i la coordinació d'efectius de seguretat ciutadana de la comissaria de Girona, de Santa Coloma de Farners, l'Àrea Regional de Recursos Operatius, l'Àrea Regional de Trànsit de Girona i, fins i tot, el servei d'helicòpter. 

Les primeres patrulles que han arribat al lloc dels fets han vist com tres individus, que anaven vestits de fosc, carregaven dins una furgoneta caixes d'un camió estacionat.

Els lladres, en veure's sorpresos pels mossos, han intentat fugir amb la furgoneta però un vehicle policial els ha barrat el pas. Els tres homes han baixat del vehicle i han marxat corrents sentit Barcelona pel voral de l'autopista, deixant abandonat el botí. 

Dos d'ells han travessat l'autopista en direcció a les vies del TAV i, immediatament, un d'ells ha pogut ser interceptat, identificat i detingut al costat de les vies del tren, al terme municipal de Vilobí d'Onyar (Selva). 

La furgoneta que acabaven d'abandonar estava carregada amb 34 caixes de 24 pots cadascuna de perfums d'alta gamma de 100 ml. El valor dels més de 800 perfums recuperats ascendeix a un total de més de 60.000 euros, segons preu del mercat. Tots els perfums recuperats es podran tornar al propietari. 

La investigació continua oberta i la policia no descarta més detencions. L'home que sí han aconseguit interceptar té 28 anys, és de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet. Ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte de furt. El lladre, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.